Furnizor de Servicii si Echipamente Medicale

Informatii Clienti: +40 21 222 6774

Aparatura STERIS

medicare aparate medicale

MEDICARE TECHNICS are ca deziderat integrarea necesitatilor clientilor sai intr-un proiect medical derulat sub forma unui parteneriat pe termen lung.

Proiectul medical cuprinde un pachet complet si integrat de dispozitive medicale si servicii conexe, in conditii financiare convenabile sistemului sanitar public si privat din Romania.

Compania noastra reprezinta, in Romania, lideri mondiali in productia de aparatura medicala. Prin inovatie si experienta, impreuna cu acestia, suntem garanti ai unui act medical de inalta calitate si profesionalism, avand ca rezultat asigurarea unei recuperari rapide a pacientului dumnea-voastra.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii, instalarii si intretinerii aparaturii medicale, putem afirma ca suntem o companie care a demonstrat in timp calitatea serviciilor prestate si o colaborare pe termen lung cu clientii nostri.

Compania noastra are ca deziderat integrarea necesitatilor clientilor nostri intr-un proiect medical derulat sub forma unui parteneriat pe termen lung. Proiectul medical cuprinde un pachet complet si integrat de dispozitive medicale si servicii conexe, in conditii financiare convenabile sistemului sanitar public si privat din Romania.

Avem competentele, resursele necesare si experienta in derularea unor proiecte din faza initiala, de recunoastere si evaluare a necesitatilor clientilor, pana in faza finala, care, in conceptia noastra, o reprezinta service-ul in post garantie si upgradarea continua a echipamentelor instalate.

Valorile noastre:

  • PASIUNE pentru clienti si pacienti;
  • PROFESIONALISM prin munca si creativitate;
  • CRESTERE prin plus valoare si realizarea obiectivelor;
  • DEVOTAMENT pentru clientii si partenerii nostri;
  • INOVARE prin solutii si cercetare.

 

Copyright © 2015 MEDICARE TECHNICS. Toate drepturile rezervate
Back to Top