Alexandru Constantin

Project Manager

Sunt absolvent al Facultății de Inginerie Medicală, promoția 2005, an în care m-am alăturat unei echipe frumoase în cadrul companiei MEDICARE. În decursul acestor 14 ani am pornit de la un simplu consultant pentru unii și am ajuns un prieten pentru alții.

Nu a fost și nu va fi nici în continuare ușor. O lege nescrisă a  vânzării de echipamente și soluții medicale spune să lucrezi concomitent la 6-7 proiecte ca să se concretizeze măcar unul, dar faptul că mi se oferă zilnic oportunitatea unor noi provocări ma determină să setez cu plăcere ceasul să sune destul de devreme.

Cu timpul, am reușit să ajung la acea maturitate profesională unde primează acordarea  unei soluții optime beneficiarului și, în subsidiar, „tăiatul” facturii, fie în achziția unui simplu echipament medical sau în implementarea unui proiect complex de reabilitare, modernizare, construcție de spațiu medical.

Nu e ușor să lucrezi cu doctori sau manageri de spitale, dar, dacă nu ajungi să bei o bere cu ei în timpul liber, înseamnă că altcineva îți bea berea ta.