Furnizor de Servicii si Echipamente Medicale

Informatii Clienti: +40 21 222 6774

Medicare Technics ofera solutii profesionale în domeniul medical acoperind întreaga gama de servicii si lucrari asociate, dupa cum urmeaza:

 • Achizitionare Aparatura Medicala

  Plecand de la functiunile medicale de care aveti nevoie, acordam o mare importanta selectiei echipamentelor medicale. Acest proces include numeroase rapoarte si schite, precum si o lista de echipamente, în functie de specificatiile tehnice, cantitati si bugete.

 • Management de Proiect

  Prin managementul de proiecte, compania noastra isi propune sa livreze solutii eficiente, complet integrate si durabile clientilor sai, oferind planficare si gestiune optima proiectelor aflate în orice stadiu de derulare.

 • Planificare si Consultanta

  Impreuna cu partenerii nostri din diferite domenii de specialitate analizam nevoile specifice fiecarui proiect, punandu-va la dispozitie conceptul (inovativ, functional si în limita bugetului agreat) si strategia cea mai potrivita de implementare în demararea unui nou plan de afaceri.

 • Service si Mentenanta

  Pentru toate echipamentele pe care compania noastra le distribuie în Romania, asiguram service specializat de cea mai înalta calitate, 24/7 cu acoperire nationala.

 • Servicii Medicale Integrate

  Dezvoltam programe de instruire clinica si operatorie in colaborare cu institutiile locale si internationale medicale. In programele de instruire sunt incluse sisteme de formare profesionala, ca si documentatie pentru întretinerea echipamentelor în vederea dobandirii de calitati tehnice.

Mesele de operatie sunt componenta cea mai importanta in salile de operatie intrucat asigura suportul fizic pentru pacient pe durata interventiei chirurgicale

Galerie Foto

 

 

Copyright © 2015 MEDICARE TECHNICS. Toate drepturile rezervate
Back to Top