Prezentare Proiect Banca Mondiala – Medicare partener ITAL TBS Italia

Prezentare Proiect Banca Mondiala – Medicare partener ITAL TBS Italia

Livrare, instalare si instruire personal medical a 291 de Defibrilatoare

Valoare contract – 1 mil eur incheiat de Ministerul Sanatati – Unitatea de management de proiect Banca Mondiala cu asocierea Mindray si Ital TBS pentru dotarea departamentelor UPU din 68 de spitale.

Medicare TECHNICS a livrat, instalat si a realizat instruirea personalului medical si tehnic intr-un timp record de 30 de zile printr-un efort extraordinar al echipei compuse din ingineri de service, departament vanzari si departament logistica.

Bucuria angajatilor UPU care primeau dotari vitale activitatii lor in perioada sarbatorilor de iarna, a facut sa para un Craciun mai bogat!

Medicare partener ITAL TBS Italia

 

Valoare contract – 10 mil eur incheiat de Ministerul Sanatati – Unitatea de management de proiect Banca Mondiala cu asocierea Mindray si Ital TBS pentru dotarea departamentelor ATI din 68 de spitale.

Medicare TECHNICS a livrat, instalat si a realizat instruirea personalului medical si tehnic intr-un timp record de 90 de zile, printr-un efort extraordinar al echipei compuse din ingineri de service, departament vanzari si departament logistica – total:  16 persoane

Numarul foarte mare de accesorii – 9 cutii per bucata de ventilator si 2 cutii compuse din 40 de repere per monitor functii vitale, care trebuiau livrate in 68 de locatii in termen de 30 de zile a implicat o foarte buna organizare logistica.

O mare provocare a implementarii proiectului a fost instalarea acestor echipamente din cauza accesului restrictionat, permis echipelor de instalare doar in anumite intervale orare (seara, in weekend-uri) utilizatorii finali find departamentele de terapie intensiva din spitale judetene si municipale unde paturile sunt in permanenta ocupate.

Pozitionarea relei de cablu de date dinte monitoarele de functii vitale si statiile centralizate de monitorizare si a suportilor de perete ale monitoarelor cu zgomotul inerent al masinilor de gaurit a fost inca un stres in plus pe langa cele din activitatea curenta pentru medicii din Departamentele de Terapie Intensiva.