Portofoliu

Calitatea produselor si adaptabilitatea la cerintele  clientilor nostri ne recomanda ca un partener de încredere în cadrul actului medical, direct sau indirect.

Echipa noastra de ingineri de service si vânzari va sta la dispozitie în orice regiune a tarii noastre, având puncte de lucru în Bucuresti (sediul central), Bacau, Cluj si Timisoara. Inginerii de service sunt disponibili în permanenta, având stocuri de piese de schimb si accesorii de stricta necesitate, asigurând astfel o acoperire nationala si posibilitatea de interventie eficienta si eficace pentru rezolvarea problemelor neprevazute, în maximum 24 de ore.

Specialistii nostri sunt pregatiti periodic la cursurile organizate de catre producatori sau în cadrul companiei, sunt atestati ISCIR, au experienta în instalarea si intretinerea  echipamentelor medicale. Toate aceste competente îi recomanda ca find cele mai potrivite persoane care va pot oferi solutii complete si eficiente referitoare la echiparea si functionarea statiilor de sterilizare si salilor de operatii.