Furnizor de Servicii si Echipamente Medicale

Informatii Clienti: +40 21 222 6774
Lansat în mai 2011, Spitalul de Oftalmologie Europe Eye are o suprafata de 10.000 de metri patrati, fiind o investitie de 20 de milioane de dolari.
Aici se asigura servicii complete de diagnosticare, chirurgie si tratament oftalmologic la standarde europene si se trateaza boli oculare precum glaucomul, traumatismele oculare, afectiunile vitreo-retiniene si inflamatiile oculare, cu ajutorul unor medici cu o bogata experienta in domeniu, dar si al echipamentelor ultraperformante. Infrastructura existenta la Europe Eye le permite medicilor sa diagnosticheze si sa trateze cu o mare precizie, in mod eficient, zeci de mii de pacienti anual. Echipa Spitalului Europe Eye este formata din 30 chirurgi – varfuri ale oftalmologiei romanesti – asistente si personal spitalicesc care vor asigura pacientilor cea mai buna ingrijire din Europa

Modernizare Spital

Foto: Spitalul de Oftalmologie Europe Eye
servicii complete de diagnosticare, chirurgie
si tratament oftalmologic la standarde europene.

spital-reamenajat300x200-1
Foto: La Spitalul de Oftalmologie Europe Eye se
trateaza boli oculare precum glaucomul, traumatismele
oculare, afectiunile vitreo-retiniene si inflamatiile oculare.

GALERIE FOTO

Euroclinic Hospital este primul spital privat general din Bucuresti, construit si dotat la standarde europene
Spitalul Euroclinic este un spital general care ofera conditii de tratament, interventii chirurgicale si de cazare la standarde internationale, echipe de profesionisti multi-disciplinare si de renume, devenind astfel o alternativa locala a clinicilor din strainatate. Pacientii au acces la servicii de spitalizare pentru sectiile: chirurgie, specialitati medicale, maternitate, inclusiv departamente de terapie intensiva adulti si nou nascuti. Serviciile proprii de radiologie si imagistica medical si laborator clinic sunt disponibile pentru diagnosticare.
Bloc operator
Foto: Spitalul Euroclinic este un spital general
care ofera conditii de tratament, interventii chirurgicale
si de cazare la standarde internationale.

GALERIE FOTO

Echipamente medicale
Foto: Serviciile proprii de radiologie si imagistica medical
si laborator clinic sunt disponibile pentru diagnosticare.

Ministrul Sanatatii a inaugurat la Ineu unul dintre cele mai moderne spitale din România.

Orasul Ineu are un spital mai tare decat cel judetean. Dupa 17 ani de la inceperea lucrarilor, Spitalul Orasenesc Ineu a fost inaugurat oficial de ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli. Investitia de 70 de milioane de lei face ca noul spital sa arate mult mai bine decat Spitalul Judetean Arad. Aparatura este de ultima generatie si le da incredere celor 70.000 de locuitori din imprejurimile Ineului, care sunt deserviti de noua unitate medicala. Spitalul este functional de un an, dar autoritatile au considerat ca acum este momentul taierii panglicii, iar nu mai putin de 200 de politicieni si autoritati au fost de fata la eveniment.

Spital orasenesc Ineu
Spitalul Orasenesc Ineu – Sanatatea înainte de toate!

spitalul-orasenesc-ineu

Spitalul Orasenesc Ineu – Sanatatea înainte de toate!

GALERIE FOTO

Blocul Operator din cadrul Spitalului Judetean Suceava a fost modernizat în totalitate, în baza unui proiect în valoare de peste 2 milioane de euro. Intreaga investitie a fost inaugurata vineri, 30 decembrie. In Compartiment functioneaza noua sali de operatie. Acestea nu mai fusesera renovate din 1967 si sint dotate cu instrumentar si aparatura de ultima generatie. Directorul medical al institutiei, Doina Elena Ganea, afirma ca multumita dotarilor va creste si complexitatea cazurilor rezolvate. Prezent la inaugurare, presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, a spus ca, numai în 2011, in Spitalul din Suceava s-au facut investitii în valoare de 230 de miliarde de lei vechi. El a precizat ca fondurile au fost asigurate de Guvern, de CJ si de Primaria Suceava.

100_1039-300x225
Lucrari preliminare la Blocul Operator
din cadrul Spitalului Judetean Suceava

100_0916-300x225
Instalatii la Blocul Operator din cadrul
Spitalului Judetean Suceava

100_0925-300x225
Finisaje la Blocul Operator din cadrul Spitalului Judetean Suceava

GALERIE FOTO

100_1004-300x225
Instalarea Aparaturii Medicale la Blocul
Operator din cadrul Spitalului Judetean Suceava

100_1014-300x225
Instalarea Aparaturii Medicale la Blocul
Operator din cadrul Spitalului Judetean Suceava

HPIM8307-300x225
Dotari de ultima generatie la Blocul
Operator al Spitalului Jud. Suceava, noiembrie 2011

GALERIE FOTO

Copyright © 2015 MEDICARE TECHNICS. Toate drepturile rezervate
Back to Top