Furnizor de Servicii si Echipamente Medicale

Informatii Clienti: +40 21 222 6774

M inistrul Sanatatii a inaugurat la Ineu unul dintre cele mai moderne spitale din România.
Aparatura din dotare a spitalului a fost achizitionata in anul 2011 si este in valoare de 7.600.000 lei. Aparatura cea mai importanta o reprezinta un sistem avansat pentru chirurgie laparoscopica, defibrilator bifazic, monitor functii vitale, statie centrala de monitorizare pacienti, analizor de gaze si ioni, aparat respiratie artificiala, ecograf 3D, patru mese chirurgicale cu accesorii pe specialitati, patru aparate anestezie, aparat aerosoli cu ultra sunete, bai galvanice, analizor automat, sistem electroforeza, spirometru, aparat radiologie fix cu diagnostic si sistem DICOM, aparat radiologie mobil cu brat C si alte aparate si instrumente medicale.

M odernizarea Blocului Operator cere sacrificii medicilor chirurgi
La inceputul saptamanii au fost demarate lucrarile de renovare a blocului operator din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou” Suceava. Pana la sfarsitul anului, aripile blocului operator de la nivelul III al Spitalului vor fi modernizate si dotate cu aparatura, din fonduri alocate de Consiliul Judetean Suceava, in cuantum de 15 miliarde lei vechi, si de Ministerul Sanatatii, in cuantum de 38 miliarde lei vechi. Doua dintre salile de operatii vor fi dotate complet cu aparatura noua, iar restul partial, in functie de vechimea aparaturii. Cu toate ca acest lucru este unul benefic pentru desfasurarea actului medical – creand conditii mai bune pentru personal si pacienti – si pentru imaginea unitatii sanitare, la momentul actual medicii chirurgi trebuie sa faca anumite sacrificii.

I nvestitiile in sanatate din 2011, finalizate ieri cu inaugurarea Blocului Operator
Spitalul Judetean de Urgenta “Sfantul Ioan cel Nou” Suceava intra in anul 2012 cu un Bloc Operator format din noua sali de operatii complet renovate si dotate cu aparatura performanta. Dupa finisarea primelor cinci sali in cursul lunii noiembrie si inaugurarea sectiilor de chirurgie unde pacientii spitalului beneficiaza deja de conditii hoteliere impecabile, ultimele patru sali de operatie reprezinta o contributie semnificativa care ar trebui sa imbunatateasca performantele medicale in cadrul celei mai mari unitati spitalicesti a judetului.

Blocul Operator din cadrul Spitalului Judetean Suceava a fost modernizat in totalitate, in baza unui proiect in valoare de peste 2 milioane de euro.

Ce au in comun aviatorii si vanzatorii de aparatura medicale?

Copyright © 2015 MEDICARE TECHNICS. Toate drepturile rezervate
Back to Top