Furnizor de Servicii si Echipamente Medicale

Informatii Clienti: +40 21 222 6774

A ctivitatea noastra are la baza cea mai valoroasa resursa a omului – sanatatea. Buna functionare si integritatea echipei sunt sustinute prin cooperarea cu managemetul, colaborarea cu colegii si prin efectuarea periodica a chestionarelor privind gradul de multumire a personalului.

Calitatea produselor si adaptabilitatea la cerintele din orice moment ale clientilor nostri ne recomanda ca un partener de incredere in cadrul actului medical, direct sau indirect. Echipa noastra de ingineri de service si vanzari va sta la dispozitie in orice regiune a tarii noastre, avand puncte de lucru in Bucuresti (sediul central), Bacau, Cluj si Timisoara.

Inginerii de service sunt disponibili in permanenta, avand stocuri de piese de schimb si accesorii de stricta necesitate, asigurand astfel o acoperire nationala si posibilitatea de interventie eficienta si eficace pentru rezolvarea problemelor neprevazute, in maximum 24 de ore.

Specialistii nostri sunt pregatiti periodic la cursurile organizate de catre producatori sau in cadrul companiei, sunt atestati ISCIR, au experienta in instalarea si intretinerea  echipamentelor medicale. Toate aceste competente ii recomanda ca find cele mai potrivite persoane care va pot oferi solutii complete si eficiente referitoare la echiparea si functionarea statiilor de sterilizare si salilor de operatii.

aparatura medicala

M EDICARE TECHNICS a dezvoltat pentru angajatii sai un mediu de lucru dinamic, motivant, flexibil, unde performanta este rasplatita iar seriozitatea apreciata.

Activitatea noastra are la baza cea mai valorosa resursa a omului – sanatatea. Buna functionare si integritatea echipei sunt sustinute prin cooperarea cu managemetul, colaborarea cu colegii si prin efectuarea periodica a chestionarelor privind gradul de multumire a personalului.

Alaturati-va echipei noastre, trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa hr @ medicare . ro

Copyright © 2015 MEDICARE TECHNICS. Toate drepturile rezervate
Back to Top