Viziune și misiune

VIZIUNE ȘI MISIUNE

 

MEDICARE TECHNICS are ca deziderat integrarea necesităților clienților săi într-un proiect medical derulat sub forma unui parteneriat pe termen lung.

Proiectul medical cuprinde un pachet complet și integrat de dispozitive medicale și servicii conexe, în condiții financiare convenabile sistemului sanitar public și privat din România. Compania noastră reprezintă, în România, lideri mondiali în producția de aparatură medicală. Prin inovație și experiență, împreună cu aceștia, suntem garanți ai unui act medical de înaltă calitate și profesionalism, având ca rezultat asigurarea unei recuperări rapide a pacientului dumneavoastră.

 Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul comercializării, instalării și întreținerii aparaturii medicale, putem afirma că suntem o companie care a demonstrat în timp calitatea serviciilor prestate și o colaborare pe termen lung cu clienții noștri. Avem competențele, resursele necesare și experiență în derularea unor proiecte din faza inițială, de recunoaștere și evaluare a necesităților clienților, până în faza finală, care, în concepția noastră, o reprezintă service-ul în post garanție și upgradarea continuă a echipamentelor instalate.

modernizare-spitale-publice-si-private

ISTORICUL COMPANIEI

Medicare Technics SA este o companie cu capital privat ce are o experiență de peste 20 ani în domeniul comercializării, instalării și întreținerii echipamentelor medicale, fiind importator și distribuitor în România pentru o serie de producători de prestigiu din întreaga lume.

Compania a fost înființată în 1998 și, până în 2010, a făcut parte dintr-un grup de firme  alături de Medicredit Leasing, actual BT Medical Leasing,  finanțator de echipamente medicale ce a fost achiziționată integral de Banca Transilvania.

750

CLIENȚI

4000

ECHIPAMENTE

20

ANI EXPERIENȚĂ

VALORI

PASIUNE

Pentru clienți și pacienți

PROFESIONALISM

Prin muncă și creativitate

CREȘTERE

Prin plus valoate și realizarea obiectivelor

DEVOTAMENT

Pentru clienții și partenerii noștri

INOVARE

Prin soluții și cercetare